Contact

Heeft u vragen over een behandeling of wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Afspraken

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen. Op maandag, woensdag en vrijdag zijn wij bereikbaar van 08:00 – 12:30 uur en van 13:30 uur – 17:00 uur. Op dinsdag en donderdag zijn wij bereikbaar van 07:00 – 12:30 uur en van 13:30 – 17:00 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen.

Wilt u een afspraak afzeggen of verzetten? Laat ons dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren te weten. Zonder tijdige kennisgeving kan de voor u gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

Openingstijden avond

Op dinsdagavond zijn we geopend van 18:00 tot 21:00 uur voor beugelbehandelingen. Op donderdagavond van 18:00 tot 21.00 uur plannen we afspraken bij de de tandarts, preventie-assistent of mondhygiënist. Deze avond is uitsluitend bedoeld voor mensen die overdag niet naar de praktijk kunnen komen.

Nieuwe patiënten

Op dit moment is onze agenda zo vol, dat het helaas niet mogelijk is om u bij ons in te schrijven als patiënt. 
We verwijzen u graag naar onze collega’s bij het Centrum voor Tandheelkunde in Gorinchem (tel. 0183 - 62 00 20, e-mailadres info@cvtgorinchem.nl).

Wachtlijst

U kunt zich wel inschrijven op de wachtlijst van onze praktijk. Stuur een e-mail met daarin de volgende gegevens: uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Wij nemen contact met u op als de patiëntenstop wordt opgeheven.

Locatie

De meeste navigatiesystemen herkennen het adres Watertoren niet. U kunt Burgemeester Sloblaan invoeren. De ingang van onze tandartspraktijk is naast de Watertoren.