Onze praktijk

Tandartspraktijk De Watertoren is een moderne en toegankelijke praktijk. Wij bieden ruime behandelmogelijkheden voor jong en oud. Zo kunt u bij ons terecht voor algemene tandheelkunde, maar ook voor diverse specialismen, waaronder orthodontie.

Uw gebit is onze zorg

Onze praktijk zorgt voor betrouwbare en hoogwaardige tandheelkunde, waarbij niet alleen uw gebit, maar ook u centraal staat. Wij vinden een persoonlijke benadering namelijk erg belangrijk. We denken graag met u mee. Zo kunt u bijvoorbeeld altijd de voorkeur voor een bepaalde behandelaar bij ons aangeven.

Deskundig en ervaren

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze zorg. Met een hecht team van twintig professionals doen we er alles aan het tandartsbezoek en de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen. We gebruiken moderne apparatuur en innovatieve technieken. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van een mondscanner voor diverse restauratieve behandelingen van het gebit. We geven uitleg over de behandeling en stellen u op uw gemak. We blijven graag goed op de hoogte van wat er in ons vak gebeurt. We volgen ons vakgebied dan ook op de voet en blijven ons zo verder ontwikkelen.